Hotel-Cafe-Restaurant “De Oude Smidse”
Zwerven of oversteken?

Wanneer u gaat wadlopen kunt u kiezen voor een zwerftocht over de kwelders, of een oversteek naar een van de eilanden. Een zwerftocht is een ideale eerste kennismaking met het wad, geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar met een redelijke conditie. Tijdens een zwerftocht, die zo’n 2½ tot 3½ uur duurt, maakt u kennis met vogels, planten, mosselen, kokkels en als geluk heeft ziet u ook nog zeehonden. Bij een oversteek heeft u diverse mogelijkheden. U kunt oversteken naar Schiermonnikoog, Simonszand of Rottermeroog. Enerverende tochten die zo’n 4 tot 5 uur duren. Daarnaast kunnen er speciale tochten worden georganiseerd, bijvoorbeeld voor kinderen vanaf 6 jaar of als onderdeel van een vrijgezellenfeest. Vermeld uw wensen op het reserveringsformulier of bel met 0595-528620


Verrassend voordelig voorstel

Neem contact opWanneer u gaat wadlopen kunt u kiezen voor een zwerftocht over de kwelders, of een oversteek naar een van de eilanden.
Een zwerftocht is een ideale eerste kennismaking met het wad, geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar met een redelijke conditie.

   
Comfortabel wadloop avontuur
Perfect geregeld wadlopen
Zwerven of oversteken op het wad?
Méér dan wadlopen alleen
Verrassend voordelig wadloop voorstel
Verrassend voordelig wadloop voorstel
Links
  Ontwerp: ReMedia.nl